avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii S.R.L.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

S.R.L.

Care sânt cotele pe care trebuie să le plătească un angajator pentru un angajat după noile reglementări din codul fiscal?,la salariul minim pe economie? .vă multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 27 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, avem :
- contribuția la pensii pentru condiții normale de muncă, în cotă de 25%, ce este în totalitate în sarcina salariatului;
- contribuția la sănătate, în cotă de 10%, ce este în totalitate în sarcina salariatului;
- contribuția asiguratorie pentru muncă, în cotă de 2,25%, ce este în totalitate în sarcina angajatorului.

Calculator salariu 1900 lei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va face un calcul corect la asociatia de proprietari ? Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Potrivit OUG nr. 79/2017 începând cu 1 ianuarie 2018, se vor acorda următoarele : Contribuţiile sociale în 2018 : De la 1 ianuarie 2018 intră în ... (vezi toată discuția)
Contributii datorate Daliborka Daliborka Buna ziua conform noilor reglementari, care sunt controbutiile datorate de angajat cat si de angajator, si procentul acestora? Somajul nu se mai plateste? (vezi toată discuția)
Salariul primit ca angajat sau firma? Coco123456789 Coco123456789 Care sunt impozitele achitate la primirea salariului daca: 1.simplu angajat 2. Firma individuală Care este poziția cea mai avantajoasă si care sunt ... (vezi toată discuția)