avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu cotizare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu cotizare pensie

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca se adauga la calcularea stagiului de cotizare pt pensie si perioada in care am beneficiat de pensie de asigurari sociale ,fiind persoana cu handicap grav

Alte discuții în legătură

Cum se recalculeaza pensia la trecerea de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta? DanTM DanTM Pensionara pe caz de boala, are 12 ani de munca si 6 ani de pensie de boala, gradul 2 de handicap, nascuta in martie 1964. 1. Anii petrecuti in pensie de ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru pensie anticipata mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! in luna august am intrebat in forum daca ma pot pensiona anticipat cu penalizare ...mi-ati raspuns si mi-ati calculat stagiul de cotizare .era de ... (vezi toată discuția)
Stagiul complet de cotizare OLGAS OLGAS Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema: cand se acorda pensie de limita de varsta, cum se calculeaza stagiul complet de cotizare, ... (vezi toată discuția)