avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

Buna ziua , am achizitionat o masina second si acum vechiul proprietar refuza sa imi dea fiscalul . Am inteles ca pot sa actionez in instanta prin “ obligatia de a face” . Intrebarea mea este de cat buget trebuie sa dispun pt a chema in instanta pe cineva ? (Cu tot cu avocat si cat ar dura tot procesul) .Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:37, 28 Ianuarie 2018
Înainte de a formula cerere de chemare în judecată, formulați o notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune in contract - vanzare cumparare auto kalinb kalinb Buna ziua Am achizitionat o masina second hand. Persoana de la care am luat masina sustine ca nu imi da cartea de identitate doar cand o sa o inmatriculez. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - certificatul de atestare fiscala al vanzatorului laumar laumar Am cumparat o masina, am facut contract de vanzare cumparare cu fostul proprietar (de fapt cu o persoana imputernicita la notar sa vanda masina) la o firma de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul nimenialtu nimenialtu Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu o informatie . Pe scurt am cumparat o masina fara ca vanzatorul sa mi dea fiscalu si care acum ma tot duce cu ... (vezi toată discuția)