avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie construire / PUZ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie construire / PUZ

Buna ziua. Detin un teren extravilan agricol pe care intentionez sa il imprejmuiesc cu gard plasa si stalpi beton. Daca ulterior scot terenul din curcuitul agricol si il introduc in intravilan construibil, isi pastreaza valabilitatea autor de construire a gardului?

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie pentru imprejmuire teren agricol Atena27 Atena27 Doresc sa imprejmuiesc un teren agricol extravilan cu plasa de sarma, ca masura de protectie impotriva animalelor. Doresc o gradina pe acest teren. Este ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Ingradire extravilan molnar_catalin molnar_catalin Buna ziua, Doresc sa stiu daca un teren extravilan agricol poate fi ingradit fara sa il fac intravilan ? Trebuie proiect pentru gard chiar daca nu folosesc ... (vezi toată discuția)