avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Distribuire sume procedura faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Distribuire sume procedura faliment

Lichidatorul poate efectua plata sumelor catre creditori, conform planului de distribuire a sumelor, daca au fost depuse contestatii de catre alti creditori? Distribuirea sumelor poate fi facuta pe riscul creditorilor iar daca sunt admise contestatiile sa procedeze la intoarcerea sumelor? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
StoicaR, utilizator

Alte discuții în legătură

Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - plata salarii mariana_pakai mariana_pakai Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: firma la care am lucrat a intrat la 14 noiembrie 2018 in faliment (nu in insolventa sau reorganizare) si am fost ... (vezi toată discuția)
Bpi versus inscrisuri depuse la instanta MIXAM MIXAM Am obtinut de la dosarul de faliment unde sunt cerditor salariat copii dupa rapoartele lichidatorului, parte din ele depuse prin registratura parte direct in ... (vezi toată discuția)