avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Cum pot recupera taxa auto daca nu mai detin talonul, deoarece am vandut masina iar cartea si chitanta cu dovada platii le am ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 11:01, 29 Ianuarie 2018
Bună ziua, puteti recupera taxa, chiar daca ati vandut masina. Incercati sa luati legatura cu proprietarul actual pentru a vă înmâna copii după actele care au stat la baza vânzării. Trebuie să aveti acte din care să rezulte că ati cumpărat masina din UE (factura, contract) si ca in Romania ati inmatriculat-o pe numele dvs, achitând taxa aferentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)