avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de munca neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de munca neplatit

Buna ziua,Am o problema,nu mi se plateste sporul de vatamare.Am discutat cu fata de la resurse,mi-a zis ca nu se poate.Problema mea este ca in contracul individual de ,munca, la rubirca sporuri, este scris negru pe alb SPOR DE VATAMARE - DA.dar nu l-am vazut nici-odata din 2015.Ce pot face,?in instanta daca dau angajatorul as putea avea castig de cauza?Cat de legal e ceea ce fac ei ,din moment ce sporul e prevazut in contract dar nu-l primesc?Pot primii retroactiv sporul din momentul incheierii contractului de munca?Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
CristiGanea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 29 Ianuarie 2018
Se mentioneaza si cuantumul acestuia ?
Nu ,nu este mentionat in cifre,.
In cererea de chemare in judecata trebuie sa mentionati care este cuantumul acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna conditii deosebite de munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua. Toti salariatii din institutia noastra primim un spor de conditii vatamatoare. - ce inseamna conditii deosebite de munca ? - spor de ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime tomaioan tomaioan As dori sa stiu daca in contractul de munca la rubrica salariu este trecuta o suma doar in dreptul salariului de baza brut, iar la subpunctele referitoare la ... (vezi toată discuția)