avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie minor

Buna ziua. Fiica mea va pleca in 4 zile in Spania cu scoala si i-am facut o declaratie notariala in care se specifica ca poate calatori pe orice ruta va fi necesar. Intrebarea mea este daca trebuia specificat si tara unde va face escala sau nu? La notariat dna care a intocmit documentul a spus ca nu este necesar.
Cel mai recent răspuns: ellaene , utilizator 14:26, 29 Ianuarie 2018
ce varsta are fiica dvs.?
Pe site-ul Politiei de Frontiera: [ link extern ] ,

exista model de declaratie, puteti verifica daca notarul a respectat acele prevederi si retineti ca acea procura este valabila maxim trei ani.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Doinita Stingaciu, Avocat
Are 14 ani
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru calatorie strainatate minor insotit de unul din parinti cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Sotia mea vrea sa plece cu copilul minor in strainatate via avion pe ruta Romania - Grecia dus si Grecia - escala Austria - Romania intors. Nu ... (vezi toată discuția)
Legat de plecarea unui minor in strainatate mitzilina mitzilina buna,sunt ioana si am 14 ani jumate la anul vreau sa plec cateva zile la bruxelles(spectator la un concurs de gimnastica) si nu stiu daca pot parintii mei sa ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate lavynyu lavynyu Buna ziua. Am 17 ani si vreau sa plec intr-un schimb de experienta in Franta.Tatal meu este in Spania si lucreaza foarte departe de consulatul Romaniei, cel ... (vezi toată discuția)