avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiria anl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiria anl

Buna ziua ... Sunt proprietarul unei chirii anl din 3 octombrie 2017 si am primit un contract de închiriere pe numele meu în care se menționează că...chiria lunara este de 32 lei calculată în conformitate cu prevederile legale în anexa .parte integrată a prezentului contract de închiriere și se va menține la această valoare până la data de 30 .09. 2022..asta scrie in contract..iar acum m-au contactat..cei de la anl spunandumi ca trebuie sa depun încă odată actele cu veniturile ca nu stiu ce lege sa aplicat pe anul acesta 2018 ..ca să îmi recalculeze chiria...si daca nu depun actele o să mi se schimbe chiria...iar contractul meu are doar 4 luni...întrebarea mea este o sa ma afecteze dacă. Nu depun actele? Sau ce sa fac in acest sens ca mie îmi convine chiria asta ...si mi-am renovat apartamentul...si acum după ce am investit mă anunță că îmi umbla la chirie menționez că am în îngrijire soția și 3 copii....mulțumesc..

Alte discuții în legătură

Buna seara . in anul 2016 am luat cu soția un apartament prin ... Surduleasa Surduleasa Buna seara . In anul 2016 am luat cu soția un apartament prin prima casa .in anul 2017 am hotărât cu soția să lăsăm să locuiască acolo fata vitrega ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un imobil Dny1978 Dny1978 Ma aflu intr-o situație dificila in anul 2017 am cumpărat un teren împreuna cu soția mea având cota 1/2 fiecare .in anul 2018 am făcut Partajul la notar ... (vezi toată discuția)