avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sechestru pe un imobil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sechestru pe un imobil

Ma aflu intr-o situație dificila in anul 2017 am cumpărat un teren împreuna cu soția mea având cota 1/2 fiecare .in anul 2018 am făcut Partajul la notar terenul mi-a rămas mie iar pe data de 25 09 2019 primesc de la ANAF ca 1/2 este pus sub sechestru mai exact parte soției înainte de partaj. Cum este posibil odată ce actele sunt pe numele meu
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:11, 3 Octombrie 2019
Faceți contestație la executare. Alta cale de rezolvare nu aveți, decât instanța de judecată. Aveți grijă că termenul e foarte scurt, de doar 15 zile, și azi deja suntem în 3-octombrie. Mai aveți doar o săptămână.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție și vânzare casă, în fiecare an, de către o persoană fizică. trebuie să plătesc tva? Imobiliaremax Imobiliaremax Buna ziua! În anul 2017 am achiziționat un teren ,am ridicat o casa si am vândut o.in anul 2018 am repetat această schemă, am vândut un singur imobil. ... (vezi toată discuția)
Părăsirea căminului conjugal , scoaterea banilor din conturile bancare. anageorgiana42@yahoo.it anageorgiana42@yahoo.it Bună ziua, În septembrie 2018 m-am căsătorit , iar în decembrie 2018 soțul a părăsit căminul conjugal fără nici o explicație mutânduse la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Spulber alina Spulber alina Din 1 mai 2017 beneficiez de indemnizatie crestere copil. Anul acesta pe data de 1 septembrie 2018 am inceput activitatea timp de o luna. Pe data de 1 ... (vezi toată discuția)