avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil in afara casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil in afara casatoriei

Buna ziua,

Apelez la dvs cu o situatie concreta in care sper sa primesc un raspuns. Sunt casatorit, cu un copil in intretinere. In afara casatoriei a mai aparut un copil, nenascut inca. Care este valoarea pensiei alimentare ca si procent din salariu pe care trebui sa o platesc lunar?

Am gasit diverse variante pe internet insa banuiesc ca un avocat ma poate ajuta cu un raspuns concret.

Multumesc,
L
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:17, 30 Ianuarie 2018
pt 2 copii, legea zice ca datorati maxim 1/3 din venitul net, deci pt celalalt copil, veti plati posibil, 1/6.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara slvesterlore slvesterlore am o intrebare asupra unui subiect asupra caruia nu putem cadea de acord eu si sotul meu . suntem in divort si el spune nu vrea sa fie de acord decat cu 15% ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. in cazul în care divortez și cei doi copii vor ... PetruPetru PetruPetru Bună ziua. In cazul în care divortez și cei doi copii vor rămâne la soție cât este pensia alimentara pe care trebuie sa o plătesc? În locul pensiei ... (vezi toată discuția)
Buna, ma numesc violeta si am un copil de 1 an si 9 luni, din ... VioletaAntonia VioletaAntonia Buna, ma numesc Violeta si am un copil de 1 an si 9 luni, din motive personale am ales sa ma despart de tatal copilului fapt care prin urmare a adus neglijarea ... (vezi toată discuția)