Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Alexandrina14 
	    	Utilizator

Alexandrina14 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Vasilica@istrate	                   

Buna ziua va deranjez cu o intrebare
Am inceput contractul de munca pe 4 februarie 2017 si pe 8ianuarie 2018 am nascut prin cezariana,intrebarea mea si ... (vezi toată discuția)
	                    Vasilica@istrate	                   

Buna ziua va deranjez cu o intrebare
Am inceput contractul de munca pe 4 februarie 2017 si pe 8ianuarie 2018 am nascut prin cezariana,intrebarea mea si ... (vezi toată discuția)

Libant	                   

Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra.eu lucrez la firma actuala din 26 septembrie 2017 pe perioada determinata in decembrie mi sa prelungit contractul dar ... (vezi toată discuția)
	                    Libant	                   

Buna ziua am o intrebare la dumneavoastra.eu lucrez la firma actuala din 26 septembrie 2017 pe perioada determinata in decembrie mi sa prelungit contractul dar ... (vezi toată discuția)

Ioanaviorica	                   

Buna ziua! In ian 2018 am terminat indemnizatia crestere copil cu primul copil,iar acum sunt din nou insarcinata urmand sa nasc in luna iunie 2019.Vreau sa va ... (vezi toată discuția)
	                    Ioanaviorica	                   

Buna ziua! In ian 2018 am terminat indemnizatia crestere copil cu primul copil,iar acum sunt din nou insarcinata urmand sa nasc in luna iunie 2019.Vreau sa va ... (vezi toată discuția)