avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal gresit

buna ziua! In luna iulie am avut un accident minor in urma caruia mi-a fost suspendat permisul pt 2 luni Am facut contestatie deoarece eu nu ma consider vinovat Pe 9 noiembrie am primul termen si as dori sa stiu daca pe proces la adresa mea a scris mun braila jud buzau in loc de mun braila jud braila acesta este un motiv de anularea procesului verbal?
Cel mai recent răspuns: Florentin Grecu , Avocat 11:47, 22 Octombrie 2009
Adresa gresit indicata in procesul verbal e motiv de nulitate relativa , nu absoluta, deci nu conduce la desfiintarea procesului verbal.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
dar este posibil sa aduc numai un martor ? stiu ca se cere doi martori
Nu e prost cine cere, e prost cine da :)

Eu am dus un singur martor si am castigat contestatia. Multa bafta !
as dorii si eu un avocat din buzau Nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu daca m-as descurca singur, daca puteti sa-mi recomandati pe cineva
pe procesul vb trebuia sa-mi treaca si ocupatia si locul de munca?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 60zile +90zile albumarinica albumarinica buna ziua!sunt in data de 11 iulie 2009 eram in timpul serviciului fiind sofer la o firma din braila siam avut un mic accident in scurtesti jud buzau care s-a ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal trecere pietoni ContSters117697 ContSters117697 Un garcea mi-a luat permisul ieri. Sunt hotarat sa fac contestatie, si sunt 2 probleme de atacat (?PE CARE ma sfatuiti sa o reclam?): 1. politistul a ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)