avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis 60zile +90zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis 60zile +90zile

buna ziua!sunt in data de 11 iulie 2009 eram in timpul serviciului fiind sofer la o firma din braila siam avut un mic accident in scurtesti jud buzau care s-a intamplat astfel; trecusem de un podet iar in fata mea un sofer a semnalizat si a virat stanga brusc eu aflandu-ma in depasire Am ajuns la o intelegere amiabila dar au sosit doua echipaje de politie care nici nu au vrut sa auda ce am de spus si mi-au suspendat permisul pt doua luni Am facut contestatie in urma careia am recuperat permisul dar in data de 22 iulie am fost oprit de un alt echipaj de politie la cilibia tot in jud buzau eu aflandu-ma cu aceeasi masina tot in timpul serviciului pe motiv ca am trecut pe rosu la calea ferata Le-am spus ca semnalul luminos s-a aprins cand eram deja la jumatatea cai ferate eu neputand sa merg mai repede deoarece aveam masina plina cu marfa Mi-a fost suspendat permisul pentru 3 luni fara drept de a conduce in schimb mi s-a propus sa renunt la prima contestatie si o sa-mi reduca sus pendarea permisului la o luna Eu stiu ca nu e posibil asa ceva ceea ce ma face sa ma gandesc ca totul e facut cu buna stiinta sa renunt la recursul facut As dorii un raspuns din partea dvs la ce as putea sa fac eu mentionez ca la prima abatere am luat 6 puncte iar la a doua 9 puncte si toate astea dupa 5 ani in care nu am avut absolut nici o abatere VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: albumarinica , utilizator 14:39, 18 Octombrie 2009
Faceti imediat contestatie si la cea de-a doua suspendare si aduceti 2 martori care sa sustina cele afirmate de dvs!
:D
dar daca nu am nici un martor cum as putea sa procedez Pe sosea nu se aflau decat niste persoane care vindeau pepeni si au spus ca ei nu au vazut
va multumesc mult pentru raspuns
albumarinica a scris:

dar daca nu am nici un martor cum as putea sa procedez Pe sosea nu se aflau decat niste persoane care vindeau pepeni si au spus ca ei nu au vazut

Intrebarea dvs este retorica....Va dau un exemplu: martori pot fi niste prieteni care stateau in masina si mancau pepeni cumparati de la acele persoane care ii vindeau si cascau gura pe camp!
Ce parere aveti?!=D>
am vreo sansa sa castig acest proces sau doar sa aman inevitabilul tinand cont de faptul ca martori e posibil sa nu am iar meseria mea fiind de sofer cat timp ar trebui sa stau pe dreapta Din cate am inteles nu prea se castiga astfel de procese si daca nu castig nici la prima contestatie pentru ca nu am de gand sa renunt la ea cum mi-a sugerat domnul politist sa fac deoarece nu cred ca el poate sa-mi reduca suspendarea la o luna cat ar trebui sa nu conduc? va multumesc ca ati fost amabil sa imi raspundeti

Alte discuții în legătură

Proces verbal gresit albumarinica albumarinica buna ziua! In luna iulie am avut un accident minor in urma caruia mi-a fost suspendat permisul pt 2 luni Am facut contestatie deoarece eu nu ma consider ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Am primit o amenda pentru un accident cu avarii usoare dar nu din vina mea georgian@ georgian@ vineri 2 aprilie am fost lovita usor de un renault kango in intersectia de la doamna ghica eu venind dinspre colentina am vrut sa virez stanga spre baicului ... (vezi toată discuția)