avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Agenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Agenda rutiera

M ar inteesa daca eu sunt sanctionat ca am about 74 km pe ora de radar in miscare, am cerut sa mi se arate omologarea aparatului si inregistrarea video si mi sa rasping ca trebuie sa fac planners la judecatorie. Este correct sau nu

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 31 Ianuarie 2018
Contestarea PV de contraventie rutiera se depune la judecatorie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect.

Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.

Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.

Plângerea suspendă executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Contestatie date eronate amenda bivojohn bivojohn [i][b]Buna seara[/b],[/i] Ieri in data de 05.12.2015 la ora 16:55, am fost oprit de catre un agent din cadrul Brigazi Rutiere, care nu era insotit la randul ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda primarie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun? (vezi toată discuția)