avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate si despăgubiri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate si despăgubiri

Buna seara! Acum trei ani am nascut u băiețel pe care tatăl lui nu l-a recunoscut. Cum aș putea sa il dau in judecata, sa ii cer pensie alimentara, sa nu fie trecut copilul pe numele lui de familie si sa am custodie doar eu, având in vedere ca el nu s a ocupat niciodată de el si nici nu i a dat vreodată vreun ban.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:45, 31 Ianuarie 2018
Stabilire paternitate; - obligare plata pensie alimentara - custodie exclusiva
Actiune in stabilirea paternitatii a carui titular este minorul reprezentat de dvs. Totodata sa solicitati si obligarea tatalui la plata pensiei si sa solicitati custodie exclusiva.

Pt despagubiri si alte costuri medicale cel mai probabil sunteti iesita din termenul legal de a formula o astfel de cerere.

Proba paternitatii se va face cel mai sigur printr-un test la INML.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bebelus prematur nascut la 5 luni si jumatate IAndrada IAndrada Am trait cu un baiat in concubinaj. In urma concubinajului,s-a nascut un baietel in data de 2 dec 2013.Baietelul s-a nascut prematur,la 25 saptamani,cu o ... (vezi toată discuția)
Test paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Am \"un copil\"dintr-o relatie anterioara casatoriei,in urma procesului de contestare recunoastere paternitate,instanta a dispus prezentarea de ... (vezi toată discuția)
Proces pentru stabilirea paternitatii loredanaop loredanaop Buna ziua, Doresc sa aflu mai multe informatii despre ce este nevoie si cum decurge un proces pentru stabilirea paternitatii. Incep prin a spune ca am un ... (vezi toată discuția)