avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituirea taxei de prima inmatriculare si timbru de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituirea taxei de prima inmatriculare si timbru de mediu

Am cumparat in 2008 o masina din Germania careia i-am platit atunci aproape 3000 lei taxa. Anul trecut am vandut-o si nu mai am nici o copie de la carte sau talon ca sa pot recupera la fisc. De actualul proprietar nu am mai dat sa-i pot solicita o copie. Se mai poate face ceva? De unde as mai putea face rost de aceste copii?
Cel mai recent răspuns: Petr@ , utilizator 15:09, 1 Februarie 2018
Mergeti la Primaria unde ati luat in evidenta masina pentru a va elibera duplicat dupa carte sau solicitati de la Serviciul inmatriculari copie dupa dosarul de inmatriculare si depuneti la ANAF o cerere.
Multumesc frumos !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Sorin1975 Sorin1975 As dori sa stiu si eu cum recuperez o taxa auto platita in 2008 dar masina am vandut o! Actualul propietar nu vrea sa imi dea copii dupa talon si cartea de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de ... (vezi toată discuția)
Vânzare mașină GentianaM GentianaM Buna ziua! Am urmatoarea problema. In urma cu cateva luni am.vandut masina , persoana căruia am vandut-o ne-a tot amânat cu înmatriculare pe numele lui, din ... (vezi toată discuția)