avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Complicitate delapidare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Complicitate delapidare

Pt.acuzatia de compicitate la delapidare in forma continuata,fara a fi probata intentia,dar alegand apararea in forma simplificata pt.ca e foarte greu sa-ti demonstrezi necomplicitatea ci doar neglijenta,pe motive de incredere castigata in 10 ani,alte sarcini si chiar bahice, ultimul act avand loc in ianuarie 2007,puteti sa-mi spuneti care este termenul de prescriptie si eventuala pdeapsa penala,va rog?...tin sa precizez ca inceperea urmaririi penale a inceput in mai 2013,iar actul de sesizare a fost facut in 2007...in speta sunt implicate 3 persoane,una pt delapidare si doua pt complicitate...va multumesc

Alte discuții în legătură

Delapidare hsv hsv buna ziua...am o problema serioasa...am lucrat la o sala de jocuri si am introdus unui client suma de aproximativ 25000 lei, bani pe care nu i-am primit.sunt ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta facebook Laura20041987 Laura20041987 Buna seara, daca ti se face o reclamatie la politie pentru violarea corespondetei dar fara nici o dovada , ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Delapidare, grup infractional si evaziune fiscala ContSters101393 ContSters101393 Buna ziua, As dori cateva informatii referitoare la noul cod penal in ce priveste urmatoarele fapte penale : delapidare , grup infractional si evaziune ... (vezi toată discuția)