avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Angajament de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Angajament de plata

Buna ziua,

Am fost angajata la o societate comerciala cu domeniul de activitate comert, firma acorda imprumuturi angajatilor fara a avea vreun cod caen care ii permitea sa faca asa ceva. In luna august anul trecut mi-am dat demisia la aceasta societate ca sa pot pleca a trebuit sa fac un angajament de plata pentru un imprumut pe care l-am facut la ei si pe care nu l-am terminat. Acum cateva zile am primit o notificare de la un BEJ sa achit suma in 15 zile daca nu ma vor da in judecata. Intrebarea mea este daca pot contesta in vreun fel aceasta notificare atata timp cat ei nu au nimic legal la baza pentru a da imprumuturi angajatilor? Ma gandesc ca se vor cere mai multe acte doveditoare in instanta pentru a vedea pe baza la ce este facut angajamentul de plata.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:55, 1 Februarie 2018
Vă apărați răspunzând notificării și apoi în proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata dgeorgescu dgeorgescu In urma unui control am descoperit lipsa sumei de 3400 de lei in gestiunea societatii. In acest sens am facut cercetarea administrativa, am luat note ... (vezi toată discuția)
Drepturi de munca sangel sangel Buna ziua va rog să mă ajutați cu un răspuns, in perioada 1980-1982 am lucrat la o societate cu profil comerț cu textile încălțăminte și apoi am ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata ioanamiha ioanamiha Am lucrat la un mag. intr-un mall timp de 10 ani la inv. de anul acesta s-a constatat un minus de 18 959.,,(inv anuale se incadrau intre 2000-3000 lei pe ... (vezi toată discuția)