avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calcul pensie alimentara 2 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calcul pensie alimentara 2 copii

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Daca vorbim de 2 copii, cat este pensia alimentara? Ce se ia in calcul la pensia alimentara daca tatal are salariu si alti bani care intra in alt cont sub forma de salariu dar este o diurna (lucreaza in afara tarii si are salariu in romania si diurna in euro)?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:50, 1 Februarie 2018
Copiilor le revine, sub formă de pensie alimentară, maximum 33% din venitul lunar net al tatălui de pe statul de plată.Diurna nu se ia în calcul la calculul pensiei alimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Gong Gong Buna seara.Am.avut pruma.sentinta la divort prin acord,stabilirea domicilului la.minori,exercitarea autoritatii parintesti in comun,dar nu ne am inteles in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ptr navigatori Rby1970 Rby1970 Intrebarea mea se refera la claculul platii pensiei alimentare, ptr un navigator, daca se ia in calcul si diurna din contracte. Pensia se refera la 2 copii, 15 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara; autoritate parinteasca; schimbare nume copil cristinalexia1983 cristinalexia1983 Buna ziua !!! As dori cateva informatii referitoare la pensia alimentara si nu numai , respectiv eu si tatal copilului ne-am despartit, nefiind legitim ... (vezi toată discuția)