avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la exeutare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la exeutare

La ultimul termen procesul a rămas în pronunțare.acum Judecatorul aflu că a amânat pronunțarea la o alta data. Eu trebuie sa mai fiu prezența la acea data? Si care ar putea fi cauza de ar fi amânat pronunțarea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:15, 1 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Probabil judecatorul a avut nevoie de mai mult timp pentru a delibera. Complexitatea dosarului poate fi un motiv temeinic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca popovicii40 popovicii40 Buna ziua,daca puteti sa ma ajutati cu o informatie.. Am fost condamnat la 3 ani pentru o fapta,in 2009,si acum mi-am depus cerere pentru reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Pronuntare , dosar penal alcool Daniel.Rsd Daniel.Rsd Am un dosar pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice , pe data de 23 martie anul acesta am avut procesul la judecatorie si a ramas in pronuntare , ... (vezi toată discuția)
Amânarea pronuntarii intr.un proces penal MihaiVasyPaula MihaiVasyPaula Buna ziua!pe 3 decembrie am rămas în pronunțare la un proces,fiind stabilită data pronuntarii pe 18 decembrie, sa amânat din nou pe 3 ianuarie am asteptat ... (vezi toată discuția)