avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozitul forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozitul forfetar

Buna seara,
ce se aude cu acest impozit pentru anul 2010, se mai plateste?
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:48, 20 Octombrie 2009
Toata lumea ar dori sa stie acest lucru, insa, fiind in prag de alegeri electorale, ne putem astepta oricand la surprize. Din cate am inteles, din 2010 se modifica iar codul fiscal. Temerea mea este ca ramanem si cu impozitul si am citit ca se doreste si marirea cotei de TVA. Cet este ca pana nu scapam de criza, guvernantii, care 'or mai fi aia, nu vor renunta la taxe si impozite, pentru ca au mare nevoie de bani la buget. Mai ales in perioada de criza, cand nu prea mai au ce impozita. In perioada asta, cu atat mai mult, intrucat au nevoie de fonduri pentru campania electorala. Eu una, sunt personal surprinsa de unde asteapta ei bani, daca toti sunt afectati de criza. Ii incalzeste oare faptul ca au de primit bani doar pe hartie? Societatile comerciale sunt si asa impovarate de nenumaratele impozite, iar somatiile de plata de la fisc nu pot fi onorate daca nu exista lichiditati. Sunt tare curioasa ce vor face?! Cred ca 9 din 10 firme sunt in acest moment in prag de executare silita. Cum 'or dori guvernantii sa se iasa din criza cu conturi blocate si "amenintari" cu executarea activelor firmelor... Vom trai si vom vedea, cert este ca in prezent se depun declaratiile cu inca o "transa" din impozitul forfetar, desi se vehicula ca va fi scos din septembrie. In lipsa unei modificari in acest sens, nu putem decat spera ca va fi scos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incurcatura cu iz electoral bass bass In urma cu un an am acceptat sa fac un site unei societati comerciale. Nu aveam firma, contracte, nimic...eram la inceput, incercam daca merge. Am primit ... (vezi toată discuția)
Taxa forfetara bandi2 bandi2 nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu ... (vezi toată discuția)
E momentul de a vinde, sau de a astepta ? dmh dmh in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ? (vezi toată discuția)