Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

1. Eu am lucrat doar 2 ore pe zi. Din informatiile pe care le detin pana in prezent stiu ca indiferent de nr orelor lucrate beneficiez de indemnizatie crestere copil. S.a schimbat ceva intre timp? Daca beneficiez,care este suma primita?
2. Cand voi depune dosarul pentru indemnizatie CC trebuie sa aduc adeverinte(ca am realizat venituri impozabile) de la ambele locuri de munca?
3. Daca da,de la primul loc de munca cate luni trebuie trecute pe adeverinta?
4. Daca aduc adeverinta si de la primul loc de munca, e bine sa o cer inca de pe acum sau sa astept pana in momentul depunerii dosarului?
 elena2011 
	    	Utilizator

elena2011 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Andr33a99	                   

Buna ziua!Bună ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si momentan lucrez, urmand ca pe 7 Iunie sa fac 6 luni la actualul loc de munca. Anul trecut am mai lucrat 4 ... (vezi toată discuția)
	                    Andr33a99	                   

Buna ziua!Bună ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si momentan lucrez, urmand ca pe 7 Iunie sa fac 6 luni la actualul loc de munca. Anul trecut am mai lucrat 4 ... (vezi toată discuția)

sghenghea	                   

Doresc sa va descriu putin situatia. Sotia mea a lucrat în perioada martie 2016 - februarie 2017 cu norma redusa de 6 ore (cand a intrat in prenatal) apoi in ... (vezi toată discuția)
	                    sghenghea	                   

Doresc sa va descriu putin situatia. Sotia mea a lucrat în perioada martie 2016 - februarie 2017 cu norma redusa de 6 ore (cand a intrat in prenatal) apoi in ... (vezi toată discuția)

d_i_l	                   

Buna!
As avea o intrebare!
In cazul in care sunt insarcinata in 2 luni, fiind angajata in doua locuri de munca ( 8 ore la locul de munca \\"principal\\"-de ... (vezi toată discuția)
	                    d_i_l	                   

Buna!
As avea o intrebare!
In cazul in care sunt insarcinata in 2 luni, fiind angajata in doua locuri de munca ( 8 ore la locul de munca \\"principal\\"-de ... (vezi toată discuția)