Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 armaghedon_now	                   

Am 2 locuri de munca iar unul dintre angajatori mi-a motivat ca nu-mi da bonurile de masa deoarece primesc de la celalat loc de munca.
Are dreptate?
Sau pot ... (vezi toată discuția)
	                    armaghedon_now	                   

Am 2 locuri de munca iar unul dintre angajatori mi-a motivat ca nu-mi da bonurile de masa deoarece primesc de la celalat loc de munca.
Are dreptate?
Sau pot ... (vezi toată discuția)

Secole	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri.
Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)
	                    Secole	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri.
Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)

harpa ion 	                   

am un contract de part-taime cu o societate de 20 de ore pe saptamana ,am dreptul la bonuri de masa? mentionez ca unde lucrez cu norma intreaga nu se dau ... (vezi toată discuția)
	                    harpa ion 	                   

am un contract de part-taime cu o societate de 20 de ore pe saptamana ,am dreptul la bonuri de masa? mentionez ca unde lucrez cu norma intreaga nu se dau ... (vezi toată discuția)