avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere casa prin Airbnb
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere casa prin Airbnb

Buna ziua,

Am si eu cateva intrebari la care sper sa gasesc raspunsul cu ajutorul dvs.

Tatal meu are o casa in Arad pe care eu vreau sa o inchiriez pe zi prin intermediul Airbnb si Booking. Intrebarile ar fii:

1. Ce taxe si impozite trebuie sa platesc astfel incat totul sa fie inregula?

2. Trebuie facut un contract intre mine si tatal meu ? Si ce fel de contract ?

Va multumesc,
Lucian.

Alte discuții în legătură

Buna seara! vreau sa inchiriez o casa de vacanta pe platformele ... Sanzien77 Sanzien77 Buna seara! Vreau sa inchiriez o casa de vacanta pe platformele booking si airbnb ca persoana fizica apoi sa raportez castigurile la anaf. Casa nu este pe ... (vezi toată discuția)
Câte zile minimum îmi pot închiria apartamentul fără acordul ... Divergent2 Divergent2 Câte zile MINIMUM îmi pot închiria apartamentul fără acordul vecinilor sus/jos și asociatiei. Merci. (vezi toată discuția)
Este legal serviciu airbnb in romania? alex_alex_92 alex_alex_92 Buna ziua, As vrea sa dau o camera de aprox 18 mp prin serviciul AirBnB. Exista un precedent legal pentru astfel de servicii? Sau un cadru legal? As vrea ... (vezi toată discuția)