avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde pot amplasa o rulota cu mancare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde pot amplasa o rulota cu mancare?

Buna seara,
Caut informatii despre locurile in care am/ nu am voie sa amplasez o rulota de tip fast-food si coffee to go. Daca am voie langa un trotuar, cati metri trebuie sa aiba minim trotuarul? Orice punct de plecare si informatie imi va fi de folos si apreciata! Imi cer scuze daca nu am postat in grupul, categoria corecta. Daca este cazul, va rog sa ma anuntati.

Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
Stefanna02, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefanna02 , utilizator 02:16, 5 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!

Firma este SRL si urmeaza sa adaug si CAEN-ul pentru aceasta activitate.

Stiu ca am nevoie de aprobare de la primarie, DSV, DPS. Aceste informatii le am.
Ma intersa un fel de ghid/reguli generale despre amplasarea ei (daca exista asa ceva, pentru pe site-ul primariei nu am gasit) sau daca trebuie sa ma duc sa depun cererea cu spatiul pe care mi-l doresc si sa astept raspuns..

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere gogoserie rulota punct mobil BIANCAPAULINA BIANCAPAULINA Buna ziua, As dori sa deschid o gogoserie in centrul orasului unde locuiesc cu vad bun, langa parc, am obtinut in mare parte acordul primariei,dar de la DSV ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Amplasare container comercial pe spatiu public andreistan andreistan Buna ziua, [b]Doresc sa amplasez un container in care sa se desfasoare activitati de alimentatie, \'\'fast food\'\' [/b]pe un trotuar, in Sec 6, ... (vezi toată discuția)