avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare spor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare spor

Buna ziua.Timp de aproape trei ani, pana prin mai a.c.,am indeplinit si atributiile unei alte functii (al carei titular a plecat prin concediere colectiva).Cf. CCM exista un spor de 50 % din salariul acestuia care ar fi trebuit sa-mi revina.Cu toate ca atunci am acceptat, in interesul societatii,sa preiau atributiile fara a primi nimic in plus astazi sunt pus in situatia sa plec tot prin concediere colectiva.Pot apela, pentru recuperarea acestui drept, la instanta, chiar daca n-am sa mai fiu salariatul lor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: geco , utilizator 17:09, 20 Octombrie 2009
Tocmai, ca exista o asemenea prevedere in CCM in care se spune: ,,sporurile la salariul brut care se acorda sunt urmatoarele: .....spor pentru exercitarea si a atributiilor aferente unei alte meserii ..in cuantum de 50% din salariul de baza al meseriei sau functiei ale carei atributii se indeplinesc".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm adriea2007 adriea2007 Daca un salariat cu functia de sef birou este in cm mai mult timp, inlocuitorul ar trebui sa solicite sa i se plateasca procent din salariul sefului de birou? ... (vezi toată discuția)
Cumul de functie in aceeasi unitate Raphaela Raphaela Buna ziua, Lucrez intr-o instituie bugetara si datorita lipsei de fonduri suntem nevoiti sa apelam la cumul de functie in aceesi unitate. Mentionez ca - am ... (vezi toată discuția)
Pot refuza semnarea unei decizii? orlandobarbulescu orlandobarbulescu Buna ziua! Am primit o decizie de a prelua prin cumul unele functii pe care le-a detinut o alta persoana retrasa din unitate. In trecut am primit si alte ... (vezi toată discuția)