avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sistemul Bologna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sistemul Bologna

Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii cum sunt platita? Am dreptul de a preda la clasele de liceu?
Cel mai recent răspuns: flory01 , utilizator 07:43, 31 Octombrie 2009
Buna ziua !
Categoric, DA. Pentru a avea un document legal si cu autoritate in invatamant, va recomand reimiterea unei scrisori recomandate cu confirmare de primire catre MECI( Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii)prin care le solicitati un raspuns in acest sens, raspuns ce sigur va va fi favorabil.
Cu stima !
flory01 a scris:

Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii cum sunt platita? Am dreptul de a preda la clasele de liceu?


Ce legatura are titlul cu subiectul, ca nu inteleg....:hm:
Pentru a preda ar trebui sa aveti absolvit modulul pedagogic in timpul facultatii ... in caz contrar, nu puteti sa pedati la clasele de liceu.

Modulul pedagogic se poate urma si după absolvirea facultăţii.
Are legatura titlul cu subiectul ,pentru ca lucrez de 8 ani intr-o institutie de invatamant , la inceput a fost S.A.M. si apoi , anul acesta a devenit LICEU. Cu colegiul aveam voie sa predau decat la SAM. Devenind toate facultatile pe sistem Bologna, am inteles ca nu pot preda la liceu. Si eu ma intreb: cu trei ani de colegiu, apoi facultate prin continuare de studii, tot mai am nevoie de master pentru a preda la clasele de liceu?
Am absolvit modulul pedagogic in timpul facultatii. Mentionez ca am definitivatul in invatamant. Anul acesta m-am inscris la Gr II.

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma?!?! lyssed lyssed Sunt absolventul unei academii de Arte Plastice din Olanda unde am studiat 4 ani si am acumulat un numar de 240 credite, facultate pe care am absolvit-o in ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)