avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchisoare - detinere cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchisoare - detinere cannabis

O persoana condamnata definitiv la 1 an inchisoare cu suspendare este gasita cu o cantitate de 0.5 grame de canabis asupra sa, inainte de terminarea perioadei de proba. Care sunt sansele sa faca inchisoare ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2018
TilviuSiberiu, utilizator
Sanse mari. Dacă pentru infractiunea savarsita in termenul de supraveghere, se pronunţa o condamnare la pedeapsa închisorii, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută, după caz, potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă sau la pluralitatea intermediară.

Si daca pentru infractiunea savarsita in termenul de supraveghere se decide pedeapsa amenzii penale ?
Ar fi sanse sa scapati.
in ce constau sansele acelea ? articol , lege, decizie a instantei ?
In cazul condamnarii la amenda penala, asta ati intrebat, nu?

Alte discuții în legătură

2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa nu mi se revoca suspendarea daca sunt gasit "vinovat"? justaques justaques Acum un an am fost prins cu trafic de droguri de risc (international) si pedepsit cu 1 an si 9 luni de inchisoare cu suspendare. Acum o luna un prieten de al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)