avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrebare urgenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrebare urgenta

Am programul pentru bilant, cel de pe site-ul "[ link extern ] "


apare acolo optiunea "preluare date din balanta" . Care este programul care trebuie sa il utilizez pentru a face balanta si unde il gasesc?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2009
lilicrin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:35, 4 Noiembrie 2009
si......intrebarea care era???? #-o
s-a trunchiat mesajul .
multumesc pentru raspuns. Ma uit deocamdata ca pisica in calendar, sper ca voi pricepe cum se foloseste, vreau doar sa introduc niste facturi de marfa, vanzarile realizate si profitul scos la internet cafe . Se pare ca este mai greu decat credeam, si eu nu am probleme cu calcularea integralelor multiple, insa se pare ca programul asta imi da dureri de cap #-o#-o#-o
Ar fi mai usor sa consultati un contabil.
Succes!!!!

Alte discuții în legătură

Contabil autorizat Dana Filip Dana Filip Buna, va rog sa-mi spuneti daca un absolvent de studii superioare (economice) poate intocmi/semna balanta/bilant, sau este necesar sa dea examen ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate pentru societati comerciale cu cifra de afaceri mai mica de 35000 euro A n d y A n d y Buna ziua, un PFA cu cod caen de contabilitate, care nu este membru CECCAR, prin contract poate tine contabilitatea si sema situatiile financiare pentru ... (vezi toată discuția)
Contabil obligatoriu la micro cu venit anual de 5000 euro? valentin33 valentin33 Buna ziua, Sunt in proces de infiintare a unui SRL (microintreprindere). Imi fac aceasta firma in primul rand pentru a putea derula un contract de prestari ... (vezi toată discuția)