avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Daca intrun fast food cu mese de servire in locatie am un televizor care functioneaza numai pe canalele de muzica,inafara de cablu ce taxe de autor mai trebuie sa platesc?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor N.A.C. N.A.C. Ce taxe trebuie sa platesc daca am un TV in fast food si functioneaza pe Mtv. Platesc deja cablu si UMPF (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)