avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata CAM ptr luna ianuarie 2018
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata CAM ptr luna ianuarie 2018

Buna ziua.Va rog o lamurire daca se poate.Contributia asiguratorie ptr. munca datorata de angajator se vireaza cu ORDIN DE PLATA in acelasi cont Bugetele Asig.Sociale si Fd.speciale precum contributiile CASS SI CAS sau exista un cont distinct ,separat de BASS unde se vireaza aceasta contributie?In Programul cu OPFV ar trebui sa se regaseasca acel cont cu contributia asiguratorie ptr.munca?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alis07 , utilizator 16:48, 5 Februarie 2018
Este un cont distinct, cautati pe
[ link extern ] .
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
elenazan, utilizator
Va multumesc.A aparut noul program OPFV 2018 si se regaseste aceasta contributie asiguratorie de munca deci vom avea 3 ordine de plata ptr.salarii (BS,BASS si CAM in curs de distribuire)asa am inteles eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata retineri salariale din ianuarie 2018 Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, as dori sa stiu daca cu ianuarie 2018, plata CAS, CASS si impozit pe veniturile din salarii precum si plata asiguratorie de 2,25% datorata de ... (vezi toată discuția)
Cas Univ Univ Buna ziua, Imi puteti spune, va rog in procente care este contributia angajatorului la stat pentru CAS, ASS, si partea de SOMAJ? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Plati buget administrator firma MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Administratorul unei firme ,ptr a-i merge cartea de munca ce tb sa plateasca la buget? (vezi toată discuția)