avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda poliția locală Constanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda poliția locală Constanta

Legea taximetriei actualiza ta 2017 leg 38/2003

Art 20
alin 4
Pentru îmbarcarea sau debarcarea unui client ,taxiurile pot opri si pe drumurile publice cu restricții privind oprirea , cu excepția locurilor periculoase ,cu condiția să nu fie perturbata circulația prin această manevră.

Art 63 din codul rutier
Alin 2 lit a .
Nu se consideră oprire imobilizarea vehiculului atât timp cât este necesară pentru îmbarcarea si debarcarea unor persoane dacă prin această manevră nu a fost perturbata circulația rutieră.
Cu toate acestea ieri in jurul orei 15 am fost sancționat cu amendă de către un tov pol locala ..A debarcat un client si a urcat altul la diferenta de aproximativ 35 sec
Se poate verifica cu bonurile fiscale diferenta intre bonuri fiind de 1 min .Se poate vedea din plansa fotografică făcută personal cum cel de al 2 lea client se află pe bancheta dreaptă fata

Alte discuții în legătură

Poliția locală constanța sergiu_nero sergiu_nero Legea taximetriei actualiza ta 2017 leg 38/2003 Art 20 alin 4 Pentru îmbarcarea sau debarcarea unui client ,taxiurile pot opri si pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Cearta cu politia taxiathos taxiathos am plecat la comanda dirijata de dispecerat si am oprit intrun loc unde oprirea este interzisa sa astept clientu acesta nu a aparut dupa un minut apare ... (vezi toată discuția)
Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)