avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie automata tip tunel
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie automata tip tunel

Bună seara
Doresc sa infiintez o spalatorie auto automata , tip tunel .
Am gasit locul, (putin peste 500 mp) pe el se afla o casa care o voi demola complet.
Locatia este in centrul unui orasel , pe bulevard intre doua case si la aproximativ 10 metri se afla si un bloc.
Intrebarea mea este: voi intampina probleme din cauza vecinilor?
Este nevoie de a se respecta cu strictete cei 15 metri distanta de la geamul vecinilor?
Se poate sa nu primesc autorizatie de infiintare sau voi putea avea probleme dupa deschiderea activitatii ? ( fiind obligat intr-un fel sau altul sa inchid activitatea)
Am mai citit pe forumuri, parerile sunt impartite..
V-as fi recunoscator pentru un raspuns.
Multumesc anticipat!
Cu respect
Cel mai recent răspuns: Sebastian Ghirca , utilizator 06:29, 7 Februarie 2018
Ceea ce doriti sa faceti este posibil numai in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata, proiectul sa primeasca toate avizele necesare (mediu, ISCtii., psi-su, etc.)
In baza proiectului se cere autorizatie de ctie. de la primarie. In dosarul care se depune este si un document care prezinta acordul vecinilor.
Trebuie sa deschideti firma la Registrul comertului si sa realizati proiectul. Pe durata lucrarilor trebuie sa aveti angajat un diriginte de santier.
Inainte de a incepe activitatea trebuie sa obtineti autorizatie de mediu (spalatoria trebuie sa aiba statie de neutralizare ape reziduale), aviz/ autorizatie de la ISU (la o astfel de firma exista risc de incendiu si/ sau explozie) si sa realizati in teren masurile dpvd ssm si sanitare pentru care ati dat declaratie pe propria raspundere la RC ca sunt indeplinite conditile legale de functionare.
Este posibil sa fi omis ceva.
Va mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comertul cu vopsele in cladire cu spatiu locativ - probleme cu noxele? razvan_dt razvan_dt Firma urmeaza sa isi desfasoare activitatea la parterului unei vile cu doua apartamente. La etaj locuieste o familie. Este reglementat in vreun fel comertul ... (vezi toată discuția)
Service auto in curte Mirela Oprișan Mirela Oprișan Bună ziua? As dori să știu unde ar trebui să mă adresez pentru a afla daca am voie să construiesc la mine in curte, un service auto. Mentionez că ... (vezi toată discuția)
Constructie service auto pisoiud pisoiud Buna ziua, doresc sa aflu care este distanta minima ce trebuie respectata intre o casa / locuinta si constructia unui service auto. Multumesc (vezi toată discuția)