avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pe habitat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pe habitat

Beneficiarii Legii 189/2000 sunt scutiti de taxa pe habitat?
Sunt din Pascani,jud.Iasi si mama mea este beneficiara a acestei legi,fiind refugiata impreuna cu familia in timpul celui de-al doilea razbai mondial.Are acte doveditoare.Consiliul Local,a instituit de la 1ian.2018,taxa pe gunoi,pentru cei care nu au incheiat contract cu operatorul de salubrizare,din varii motive.Noi,selectam gunoiul si-l valorificam la centrele de colectare deseuri.Orice banut e binevenit.
Stiu,tot de pe aceste forumuri,ca beneficiarii acestei legi,sunt scutiti de qaceasta taxa,dar nu stiu exact care este legea si asta mi se cere-Legea care da acest drept.Vorbesc urat si refuza orice dialog logic.
Daca are acest drept,de ce ii este refuzat,mai ales ca la anii ei-86,zilele sunt numarate?
Va rog sa ma ajutati.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa pe habitat ch_mi ch_mi Daca o persoana isi are domiciliul legal la o adresa dar ,in fapt, locuieste la o alta adresa,la care dintre cele doua adrese trebuie sa plateasca taxa anuala ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)
Legea18/2009 - casa de pensii da un raspuns intirziat COSTEA_09 COSTEA_09 Familiile parintilor mei au fost trimise in refugiu ,in perioada martie 1944-martie 1945 intr-un sat din jud. Medehinti( ei fiind din Pascani, jud. iasi). ... (vezi toată discuția)