avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inmatriculata in alt judet fata de domiciliu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inmatriculata in alt judet fata de domiciliu proprietar.

Buna ziua,

Pe scurt: Conducator auto domiciliul B, masina inmatriculata B, domiciliul proprietar alt judet. Proprietarul detine in continuare apartamentul pe adresa caruia s-a inmatriculat masina.

Conduc de mai multi ani o masina care este pe numele tatalui meu, care intre timp si-a mutat domiciliul in alt Judet.
Pana anul acesta nu am avut probleme dar anul acesta nu pot sa-mi fac RCA deoarece companiile imi cer ca masina sa fie inmatriculata in acelasi Judet cu domiciliul proprietarului.
Am contract de comodat pentru aceasta masina ( de anul acesta doar asa mai primesti un loc de parcare in B) si nu doresc sa trec masina pe numele meu / s-o inmatriculez in alt judet.
Aveti idee daca exista o solutie la situatia mea?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri proprietar masina BX BX 1. Daca un sot are carnet auto si unul nu, se poate inmatricula o masina pe numele celuli care nu are si sa o foloseasca cel care are ? 2. Daca da, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)