Am fost în concediu medical când s-au semnat actele adiționale la contractele de muncă. Este, sau nu, obligat angajatorul să-mi modifice și mie salariul?
Buna ziua,
lucrez intr-un spital si din luna noiembrie 2017 m-am imbolnavit si sunt in concediu medical , iar pana la aceasta data nici nu am fost chemata la unitate si nici nu mi-a fost trimis pentru semnare actul aditional la CM . Am o problema cu managerul spitalului si cred ca vrea sa-mi diminuze salariul aplicand noile cote de impozitare la vechiul salariu. Ce pot sa fac ? Va multumesc
Ma scuzati ca intervin dar nu prea inteleg nimic....eu am un angajat care este in CM inca de anul trecut din septembrie. Noi am semnat actele aditionale in luna decembrie 2017; acum este primul salariu pe care il luam cu brutul modificat.
Angajatului meu nu ii pot modifica salariul de incadrare deoarece este in concediu medical fara intrerupere. Ii voi face modificarea in momentul in care se reintoarce, de la acel moment inainte (nu are salariu minim).
In momentul in care el se reintoarce la munca.....va trebui cumva sa reca calculele salariale? Teoretic, cum o vad eu, nu.....pentru ca el are CIM suspendat in aceasta perioada.