avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intoarcere executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intoarcere executare

Buna ziua! in luna decembire mi-a fost admisa contestatia le executare pentru un credit prescris. Suma de recuperat ar fi de aproximativ 9000 lei. Cererea de intoarcere a executarii nu a fost facuta iar avocatul mi-a spus ca asa se procedeaza, ca se cere separat pentru a recupera absolut toate sumele din momentul in care este ridicata poprirea de pe cont. La inceputul lunii ianuarie, l-am contactat si mi-a spus ca a fost inaintata cererea de intpoarcere a executarii si ca trebuie sa caut dupa un anumit filtru pe portal...bun...am cautat in fel si chip si nu apare absolut nimic. Oare, atat de mult dureaza, ori cererea de intoarcere nu a fost depusa? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece timpul trece si as vrea sa stiu daca trebuie sa fac ceva, altcumva pentru a imi recupera toti banutii. multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ioana_67 , utilizator 11:55, 8 Februarie 2018
Intoarcerea executarii silite se poate dispune si pe cale separata. La intoarcerea executarii silite se anexeaza toate inscrisurile doveditoare: extrase de cont, adrese de la angajator - din care sa reiasa sumele poprite. Legat de inregistrare, verificati dupa numele dvs. si dupa obiect.
Multumesc frumos! Am cautat, nu apare nimic. Legat de anexe, avocatul spune ca a facut cererea si ca judecatoria va inainta o adresa catre BEJ pentru a ii da toate sumele poprite...de ce, din moment ce eu le am clare, cum spuneti dumneavoastra din extrasele de cont...am impresia ca ma duce cu zaharelul si este urat ce se intampla mai ales la o astfel de firma de avocatura...
Verificati pe portal daca s-a inregistrat. Nu dureaza o luna inregistrarea. Sa va puna la dispozitie dovada de expediere sau de depunere.
Nu este nimic pe portal, voi ruga astazi sa imi dea dovada. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie Tataly Tataly Buna, daca mi sa admis contestatia la executarea silita, nu exista obligativitatea de a-mi restitui suma poprita pana acum ? (vezi toată discuția)
Contestatie executare admisa Flav Flav Buna ziua, Mi-a fost admisa contestatia la executare, anularea tuturor actelor de executare, intoarcerea executarii, taxa de timbru sa fie recuperate conform ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)