avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... întrebare certificat de naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

întrebare certificat de naștere

certificat provizoriu legea 14/2018 se poate face certificat provizoriu si ce acte îmi trebuie sa depun la primărie multumesc îmi trebuie de la fostu sot ceva

Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 14 Februarie 2018
Nu mai apasati pe citeaza, aveti pe undeva si raspunde, daca scrieti de pe telefon, e in bara de jos .
ca sa intelegeti exact despre ce acte aveti nevoie, mergeti la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod civil - paternitatea copilului născut în timpul căsătoriei valentinaroxana valentinaroxana buna ziua setita de finitiva de divort sa data pe data de17/12/2015 in data de 23/8/2016 am nascut in italia o fetita recunoscut a de tatal sau biologic ... (vezi toată discuția)
Declarare minor din afara casatoriei? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua am o cumatra care debea a nascut de o saptama si nu poate sa ii faca certificat de nastere (anul trecut luna aprilie 2018 a bagat divort de primul ... (vezi toată discuția)
Certificat nou nascut ? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua problema este in felu urmator am bagat divort anul trecul in luna aprile 2018 in luna mai am cert un ordin de resctictie cu o consiliere ... (vezi toată discuția)