avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata retineri salariale din ianuarie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata retineri salariale din ianuarie 2018

Buna ziua,
as dori sa stiu daca cu ianuarie 2018, plata CAS, CASS si impozit pe veniturile din salarii precum si plata asiguratorie de 2,25% datorata de angajator se efectueaza tot in conturile unice ca si pana acum
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 10:11, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, toate bune si frumoase, dar...despre care contribuabil vorbim? Salariatul sau firma angajatoare. Tind sa cred ca salariatul, nu mi-e clar.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!
Toate cele bune!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Plata cam ptr luna ianuarie 2018 Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog o lamurire daca se poate.Contributia asiguratorie ptr. munca datorata de angajator se vireaza cu ORDIN DE PLATA in acelasi cont Bugetele ... (vezi toată discuția)
In ce cont achita angajatorul contributia de 2,25%? Ileana567 Ileana567 In ce cont se achita de catre angajator, contributia de 2,25% ? (vezi toată discuția)
În ce cont se virează contribuția asiguratorie pentru muncă? această contribuție se plătește și pentru contractele de mandat? Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu In ce cont se varsă contribuția asiguratorie pentru muncă, în cotă de 2,25%, prin OPFV2018 ? La BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. ? (vezi toată discuția)