avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata retineri salariale din ianuarie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata retineri salariale din ianuarie 2018

Buna ziua,
as dori sa stiu daca cu ianuarie 2018, plata CAS, CASS si impozit pe veniturile din salarii precum si plata asiguratorie de 2,25% datorata de angajator se efectueaza tot in conturile unice ca si pana acum
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 10:11, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, toate bune si frumoase, dar...despre care contribuabil vorbim? Salariatul sau firma angajatoare. Tind sa cred ca salariatul, nu mi-e clar.
Multumesc mult!
Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Plata retineri salariale Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, as dori sa stiu daca cu ianuarie 2018, plata CAS, CASS si impozit pe veniturile din salarii precum si plata asiguratorie de 2,25% datorata de ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale si impozit Fireball Fireball Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat cu Asociatia ... (vezi toată discuția)
Cum se va face un calcul corect la asociatia de proprietari ? Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Potrivit OUG nr. 79/2017 începând cu 1 ianuarie 2018, se vor acorda următoarele : Contribuţiile sociale în 2018 : De la 1 ianuarie 2018 intră în ... (vezi toată discuția)