avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program de liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program de liniste

Buna ziua! Vad ca multe persoane au probleme cu efectuarea renovarilor. La mine problema este alta. Eu am 4 copii care deranjeaza vecinii ce locuiesc sub noi. La orice ora( 8, 11, 16:30, 20, 22) primesc atentionari. Mentionez ca mereu le atrag atentia sa nu mai alerge sau sa nu se mai entuziasmeze asa mult cand se joaca cu gandul ca oricum e bine pentru ei sa invete sa fie linistiti. Problema e ca ei alearga si cand merg la baie de ex si au o urgenta. Ultima oara am fost sunata de vecina suparata care a inceput sa tipe la mine in telefon, sa-mi spuna ca nu am grija de ei si ca imi cheama politia. I-am spus linistita ca poate chema politia si am inchis telefonul deoarece nu se oprea din tipat. Spuneti-mi va rog care sunt riscurile, in caz ca ma trezesc cu politia la usa. Multumesc anticipat pentru timpul acordat si pt raspuns. Zi frumoasa!!!
Cel mai recent răspuns: george4444 , utilizator 11:05, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, incercati sa nu mai deranjati vecinii in programul de liniste aferent orelor 22.00- 08.00 si in intervalul 13.00-14.00. Riscati aplicarea unei amenzi intr- un cuantum cuprins intre 500 si 1500 de lei...
Nu uitati ca traiti intr-o comunitate de oameni si trebuie sa existe respect intre toti locatarii pentru o convietuire decenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii ancady2003 ancady2003 Locuiesc la parter, intr-un bloc cu 4 etaje si 4 scari. Lucrez in 4 ture si din cauza vecinilor -inclusiv de la alte scari-care se strang zi de zi si seara de ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii locatarilor / intimitatea apartamentelor de la parter 2591Daniel 2591Daniel Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat intr-un bloc cu 12 apartamente. Blocul are curte proprie, gradina cu spatii verzi si acces pietonal (fara ... (vezi toată discuția)
Atelier deschis la etajul 3 anthynidiany anthynidiany Acum mai bine de 3 ani vecinul de deasupra mea a început să aibă anumite perioade în fiecare an în care face un zgomot insuportabil. Dărâmă pereţii, ... (vezi toată discuția)