avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract eon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract eon

Am contract vanzare cumparare cu abitatie viagera pot schimba contract eon energie fara vinzator cu actul de vanzare
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:16, 9 Februarie 2018
Pe baza contractului de vanzare-cumparare si formuland o cerere, cu specificarea indexului la momentul formularii acesteia, se poate schimba titularul de contract.
Va veti adresa catre eon - cu solicitarea de schimbare titular de contract
@ Mihai iasi, daca vanzatorul locuieste si foloseste imobilul de ce doriti schimbarea contractului eon pe numele dvs? NU, nu se poate, daca persoana locuieste acolo, aveti nevoie de acordul ei.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu habitatie viagera Nkl Nkl Buna seara, Am o intrebare legata de un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament. Acest contract este facut cu drept de habitatie viagera al ... (vezi toată discuția)
Dreptul la habitatie viagera mariamem mariamem Buna ziua. Am un teren in proprietate pe care este trecut ca tert beneficiar cu drept de habitatie viagera o persoana. Cand am achizitionat terenul,pe acesta ... (vezi toată discuția)