avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări adema1980
                      Utilizator

adema1980
                      Utilizator                    

adema1980, utilizator
 adema1980, utilizator                   
                 adema1980	                   

Buna ziua,
Rog un sfat in urmatoarea speta: un avocat a incheiat cu mine contract de reprezentare la fond intr-un dosar. Contractul este cel cadru, a incasat ... (vezi toată discuția)
	                    adema1980	                   

Buna ziua,
Rog un sfat in urmatoarea speta: un avocat a incheiat cu mine contract de reprezentare la fond intr-un dosar. Contractul este cel cadru, a incasat ... (vezi toată discuția)

simo77	                   

Buna seara,as dori sa stiu cand se stabileste onorariul de succes,eu am platit integral onorariul av dar procesul va mai dura probabil cel putin jumatate de an ... (vezi toată discuția)
	                    simo77	                   

Buna seara,as dori sa stiu cand se stabileste onorariul de succes,eu am platit integral onorariul av dar procesul va mai dura probabil cel putin jumatate de an ... (vezi toată discuția)

selciuk	                   

Daca sa facut declinarea competentei de la Judecatorie catre Tribunal .
Eu avand avocat ,acum e posibil ca avocatul sa imi ceara Onorariu pentru ca sa facut ... (vezi toată discuția)
	                    selciuk	                   

Daca sa facut declinarea competentei de la Judecatorie catre Tribunal .
Eu avand avocat ,acum e posibil ca avocatul sa imi ceara Onorariu pentru ca sa facut ... (vezi toată discuția)