avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligat sa cumperi sucul,pop cornul,etc. din Cinema ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligat sa cumperi sucul,pop cornul,etc. din Cinema City?

Buna seara,

De multe ori am avut discutii neplacute cu stewarzii care rup biletele la Cinema City.Dupa spusele lor este INTERZIS sa vii cu produse ( sucuri,mancare,pop corn,etc. ) din alta parte si cica esti OBLIGAT sa le sechestrezi intr-un dulapior cu cheita pana la sfarsitul filmului :D Intotdeauna mi`am dorit sa aflu daca este ilegal ceea ce fac ei si daca se poate face ceva.Practic ei nu te informeaza in momentul in care cumperi biletul ci doar la intrare.

Multumesc si sper ca nu va plictisesc cu intrebari mai putin "serioase".
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2009
NubreeD, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:27, 23 Octombrie 2009
nu este ilegal, este politica firmei deci regulament de ordine interioara a lor stiu ca e neplacut dar n-avem ce face.
Cum a spus si colega,
ei isi rezerva dreptul de a-si face propriile regulamente. Daca optam sa mergem intr-un astfel de loc trebuie sa le si respectam.
Heh,instantaneu mi-a sarit in cap o fraza destul de des intalnita.."Localul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela"...asta inseamna ca daca doresc , pot sa refuze accesul unor rromi ( orice tine de rasism ) ? Extrapoland , ceea ce face cinematograful am putea spune ca este un fel de practica anticoncurentiala...impiedica accesul unor produse identice,cumparate din locuri cu preturi decente.

Multumesc si astept si alte pareri.
Aceasta "politica a firmei" trebuie afisata la vedere, scrisa mare sa o poata vedea oricine doreste sa-si cumpere bilet la film, astfel spectatorul va cunoaste si va accepta "politica firmei"....sau nu.
Cum procedeaza Cinema City este o marlanie tipic romaneasca, iar stewarzii sunt niste amarati de paznici
Cand am mers aveam mai multe produse si managerul s-a oferit sa le pastreze. Eu i-am cerut de asemenea o garantie pt bunurile lasate in custodie (pt ca poate il apuca foamea si mi le manca :) ). Cert este ca am ales sa mi se returneze pretul biletelor si sa nu mai merg la Cinema City. Pana la urma au si ei dreptate dar problema a fost felul in care au pus problema cu gardieni si scandal... gretos... Cu siguranta m-au convins sa dau jos de pe net filmele si sa ma uit acasa la dvd si un soround. Asta deja e usor ilegal. :) Dar cred ca pe termen lung ii va afecta muult mai mult faptul ca nu ne lasa sa intram cu un suc dietetic si produse pt cei ce vor o dieta (nu doar junk foodurile ce le au ei). Sa fie sanatosi.

Alte discuții în legătură

Reclamatie pentru servicii inumane bogsmc bogsmc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Zilele trecute eu, impreuna cu prietena mea, am trecut printr-un evenimet neplacut si dorim sa dam in judecata ... (vezi toată discuția)
Cinema city din rm.valcea restrictioneaza accesul publicului care intra in sala cu alte produse decit ale lor. klausen klausen Buna ziua, De curind am fost impreuna cu baietelul meu la Cinema City Rm.Valcea sa vedem un film si serviciul de la intrare care rupe biletele nu ne-a lasat ... (vezi toată discuția)
Salut! sunt un elev dintr-un liceu teologic, am studiat putin ... Nastase Ionut Nastase Ionut Salut! Sunt un elev dintr-un liceu teologic, am studiat putin ROFUIP si Statutul elevului. Este un liceu cu internat si dupa ce am semnat regulamentul de ... (vezi toată discuția)