avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cinema City din Rm.Valcea restrictioneaza accesul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cinema City din Rm.Valcea restrictioneaza accesul publicului care intra in sala cu alte produse decit ale lor.

Buna ziua,
De curind am fost impreuna cu baietelul meu la Cinema City Rm.Valcea sa vedem un film si serviciul de la intrare care rupe biletele nu ne-a lasat sa intram in sala dat find ca avem 2 pachete de biscuiti in mina iar acestea erau achizitionate din alta parte. Un anunt de la intrare care nu l-am vazut initial, ne roaga politicos sa nu intram in sala decit cu produse cumparate de la incinta barului cinematografului dar cumva rugamintea se transforma in restrictie efectiva de catre agentii de la intrare invocindu-se politica cinematografului, Intrebare se pune cat de legala este aceasta masura? Poate o societate abuza de astfel de masuri discriminatorii?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:42, 29 August 2018
nu e discriminare. sunt multe localuri care aplica astfel de masuri. nu e ilegal. e neplacut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie pentru servicii inumane bogsmc bogsmc Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Zilele trecute eu, impreuna cu prietena mea, am trecut printr-un evenimet neplacut si dorim sa dam in judecata ... (vezi toată discuția)
Obligat sa cumperi sucul,pop cornul,etc. din cinema city? NubreeD NubreeD Buna seara, De multe ori am avut discutii neplacute cu stewarzii care rup biletele la Cinema City.Dupa spusele lor este INTERZIS sa vii cu produse ( ... (vezi toată discuția)
Agresat fizic în incinta cinematograf cinema city megamall bucurești ContSters424225 ContSters424225 Bună ziua! Pe scurt, am fost agresat fizic (mișelește) în incinta cinematografului Cinema City din MegaMALL București. Pentru individ am făcut deja ... (vezi toată discuția)