avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Bransarea la un cos de fum comun
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Bransarea la un cos de fum comun

Este legal sa te bransezi cu o hota turbo de ventilatie, la un cos de fum comun cu tiraj natural la care este bransata o soba de teracota iar in urma acestui demers se stinge focul in soba de teracota. Cui sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:12, 10 Februarie 2018
In mod normal, brasamnetul se putea realiza in baza unui proiect care sa contina un calcul pentru cosul de fum existent pentru a se verifica daca tirajul natural al cosului poate prelua esaparea ventilatorului hotei.
Bransarea hotei respective se putea face cu acordul celor legati la cosul comun de fum.
Pot fi necesare corectii la fumurile sobei de teracota. Un sobar se poate pronunta la fata locului. O solutie poate fi debransarea hotei de ventilatie si constructia unui cos de fum separat.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, o solutie poate fi deschiderea unei actiuni in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foc cu lemne PalfiM PalfiM Sunt administratorul unui bloc de locuinţe foarte vechi(nu ştiu sigur din ce an) unde fiecare apartament are sobă de teracotă. Nu de mult am primit o ... (vezi toată discuția)
***** coș de fum la bloc cu 3 etaje să fie prevăzut și pentru centrale pe lemne? Vecinul13245 Vecinul13245 Salutare tuturor, Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)
Cos de fum comun BanitaCristian BanitaCristian Buna ziua Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un raspuns, Locuiesc in o casa in sectorul 1 nationalizata si deasupra mea este un alt vecin.... vosurile de ... (vezi toată discuția)