avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren Concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren Concesiune

Buna ziua, detin un teren aflat in concesiune.
Pe teren se afla o casa la rosu pe care nu am nici un act.
Deasemenea la adresa respectiva am bransament de curent electric si se emit lunar facturi pe numele meu.
De curand am platit integral taxa de concesiune dar inca nu au iesit actele.
Am promis unei persoane vanzarea locului cu casa cu tot, mi-a dat jumatate din suma si eu l-am lasat deja sa locuiasca acolo.
Ce trebuie facut ca sa vand acolo legal ma gandesc ca persoana respectiva isi poate face proiect pe casa pe numele sau, si devine automat proprietar este posibil asa ceva ?
Adaug ca certificatul de urbanism este scos pe numele meu plus inca un plan si sunt la el si acestea.
Are cineva o idee cum pot sa vand eu si sa-mi recuperez si restul de bani ?
Respectivul a spus ca el va face proiectul pe numele meu si apoi eu voi putea sa-i vand prin notar
Dar daca face proiectul direct pe numele lui poate oare sa devina direct proprietar ?

Alte discuții în legătură

Retinere documente locuintã Dancta Dancta Bina ziua!cu trei ani in urma am cumpărat o locuinta,fostul proprietar mi-a sustras unele documente de la locuinta cand numaram bani sa ii dau la notar! Abia ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ContSters304388 ContSters304388 Buna ziua Am nevoie de sfatul unui cunoscator, trebuie sa trag cablu pt. curentul electric prin curtea vecinului, trebuie sa obtin acordul sau la notariat, am ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cu fire de curent de tensiune medie - exista posibilitatea ... andreeaalina1997 andreeaalina1997 Teren intravilan cu fire de curent de tensiune medie Exista posibilitatea de a putea construi ceva pe acel teren? În certificatul de urbanism scos de la ... (vezi toată discuția)