Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 AndreeaBnc 
	    	Utilizator

AndreeaBnc 
	    	Utilizator	    

Clementa a primit data trecuta, acum e recidivist, daca o sa fie condamnat, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută, după caz, potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă sau la pluralitatea intermediară.
Daca vreti sa-l ajutati ii puteti angaja un avocat.
~ final discuție ~
 AndreeaBnc	                   

Buna ziua. Soțul meu este in arest preventiv pentru 30 de zile deoarece a fost prins cu droguri de risc.(cannabis) și anume un gram. Problema este ca el este ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaBnc	                   

Buna ziua. Soțul meu este in arest preventiv pentru 30 de zile deoarece a fost prins cu droguri de risc.(cannabis) și anume un gram. Problema este ca el este ... (vezi toată discuția)

Bart47	                   

Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a ... (vezi toată discuția)
	                    Bart47	                   

Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a ... (vezi toată discuția)

theo_i	                   

Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)
	                    theo_i	                   

Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)