avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație demolare

Bună ziua ! Am primit de la bunica mea un pământ pe care este și casa bătrânească . Actele de vânzare cumpărare l-am făcut prin judecătorie -perfectare vânzare. Bunica este de pe tata ( tatăl meu este decedat ) și mai are 3 copii (unchii și mătușa mea ). Din cauza ca unul dintre unchi nu a vrut sa renunțe la partea sa din casa pentru a-mi face bunica actele , bunica a luat hotararea sa facem în instanță pentru ca știa ca al.meu unchi nu va avea grija de ea și ne va face și noua celorlalți probleme . Întrebarea mea este următoarea , ce se întâmplă cu casa care este acum pe pământul meu ? Menționez ca bunica mi-a făcut pe casa testament . Pot sa o demolez fără acordul unchilor?
Și o a 2 a întrebare , titlul de proprietate al bunicii este la mine . Ea mai are acolo 2 terenuri. Cum se procedează în cazul acestora ? Nu a făcut nimănui acte pe ele. Unchiul meu poate sa meargă de unul singur la primărie sa si-l însuşească?
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Cucinela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Engil , utilizator 14:15, 7 Februarie 2025
Doresc informati despre bunul rămas de la părinți decedați suntem 4 frați și inmobilu a fost demolat fără acordul meu ce pot face în cazul acesta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.la o succesiune ... nicupiciu nicupiciu Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.La o succesiune dupa bunica mea, parintii nefacand-o, mi s-a cerut de catre notar certificat ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cumparare drepturi succesorale fara certificat de mostenitor Epuree Epuree Buna ziua, Bunicii au avut 5 copii, eu sunt nepotul bunicilor. Ordinea celor morti este, primul un unchi (are 4 copii in viata si sotia moarta), al doilea ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)