Am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.
Are urmatorul diagnostic : traumatism cranio cerebral minor , grad 0 , prin accident rutier, cu plaga frontala dreapta cu hematom , fractura nazala fara deplasare. Persoana a avut 2 zile de internare in spital ( dar nu a stat nici un moment in spital si a plecat acasa).
Intrebare : Cate zile de ingrijiri medicale poate primi de la IML?
La ce articol penal din Codul Penal se poate incadra fapta?
Ca sa fiu mai explicit conduceam o duba peugeot boxer an 2003(60.000km parcursi). Incarcatura a fost nominala si viteza de aproximativ 90 km/h. Dupa studii elaborate s-a demonstrat faptul ca din momentul aparitiei unui obstacol pina la actiunea omului se pierde aproximativ 1.5s, pina autovehicolul intra in modul frinare(se blocheaza rotile) inca cel putin o secunda deci la viteza de 90km/h cele doua 2.5 secunde reprezinta inca 62m. Parcarea benzinariei de unde a iesit coparticipantul la accident era mascata de tufe inalte de 3m si ieseau dintrun sant la aceeasi adincime. Carnea de pe cauciucuri s-a mincat pina la tresa(2,5cm) in timpul mersul frinat.
In momentul in care eu am pus frina aproape depasisem camionul dar fiind si eu cu duba si incarcat mi-am dat seama ca si daca as fi accelerat nu aveam timp sa termin depasirea. Sa ma bag in dreapta nu puteam risca deoarece o lovitura in colt (dreapta-spate) asa cum venea camionul se putea solda cu rasturnari sa aruncaturi de pe carosabil. In stinga nu puteam iesii deoarece era un sant de vreo 2m lat de 4.
Accident auto
flokeke
am fost implicat intrun accident auto.am avut 28 de metri de urme de franare pe partea stanga si 8 metri de franare pe ambele roti.cum pot afla ce viteza am ... (vezi toată discuția)